STABILIZATOR TENSIONI

 

 

Jan ndertuar per tu lidhur ne seri ndermjet rrjetit dhe ngarkeses. Qellimi i tyre esht te ofrojn korrent te stabilizuar dhe mund te funksionojn me nje variacion te ngarkeses nga 0 ne 100% me nje kohe nderhyrjeje te variueshme ne base te tensionit te hyrjes. Jan te tipit elektromekanik: rregullimi behet nepermjet nje trasformatori  (seria baze), nje kontrolli elektronik (optional), nje autotrasformatori me raport te variueshem (optional) , nje servomotori (optional) . Paisje teper te besueshme dhe efikase per zgjidhjen e cdo lloj problemi nga mbi tensioni. Jan te pajisur me kontroll elektronik per caktivizim te menjehershem ne rast se: tension minimum dhe maksimum ne dalje.

 

Seria   monofaze  220V

 

Seria   trefazore   380V : nga 5 deri ne 40kVA

 

Seria   trefazore   380V : nga 50 deri ne 300kVA

Grupe statike  - Ups

 

 

Grupet statike UPS ofrojn nje rendiment dhe besueshmeri

te lart.

Ne presenze te rrjetit paisjet e lidhura ne UPS ushqehen drejtperdrejt nga ai, ndersa qarku i karikues punon per te karikuar baterite.

Nese ka renie tensioni apo rritje te tij qe kalojn tolerancen e pranueshme qarku i stabilizimit nderhyn ne menyre te menjehereshme per te sjelle tensionin ne dalje ne vlerat normale.

Ne rast mungese rrjeti ateher nderhyjn menjeher baterite (koha nderhyrjes 2-4 ms) shume me e ulet se shkalla e ndejshemrise se PC-ve

 

Seria   monofaze  220V ose trefazore   380V.

 

Fuqia nga 500VA/300W  deri ne 10000VA/7000W

 

materiale industiale

Bateri akumulator te tipit Valved regulated lead-acid per ups

 

Jan hermetike dhe nuk kan  asnje leshim gazi ne ambient gjat punimit; nuk duhet  shtuar uji (elektroliti) gjat gjith kohes se jeteses se baterise.

 

Piastrat jan te forta dhe te perbere nga lidhje speciale qe  kan komponente te ndryshem dhe i garantojne rrjetave (elementeve) nje rezistence te lart ndaj goditjeve mekanike. Kapaku dhe bateria jan prej Acrilonitilene Butadiene Stirene (ABS).

 

Siguria: cdo element esht i furnizuar nga nje valvol qe lejon dalie e gazrave ne rast pune anormal, mbipresion qe mund te ndodh ne rast mbingarkese aksidentale.

 

Jan konform te gjitha normativave internazionale

UL – VDE – IATA.

 

Intesitet shkarkimi te lart.

 

Jetegjatesia 5 deri 10 vjet sipas EUROBAT .

Karikues baterish shtepiak dhe industrial.

 

Karikues baterish te shumellojshem.

 

Tensione sipas kerkesave.

Inverter me fuqi te ndryshme nga 100 Va … 15 KvA .

 

Mund te jet vem inverteri ose  njesi e kompletuar me bateri, karikues e gjithcka tjeter nevojite per te qen autonome.

 

Inverteri konverton tensionin e vazhduar ne nje tension dalje sinusoidal.

 

Ky lloj inverteri esht projektuar posacerisht per ushqimin e impianteve te emergjences, si ndircim, salla operimi, sisteme kunder zjarrit, etj.

 

 

 

Projekte te ndryshme sipas nevojes se klientit per linja ndihmese UPS me inverter.

Ne rast nderpreje te energjise elektrike  ne kemi per ju zgjidhjen qe te vazhdoni punen tuaj te qet dhe per disa ore te tjera pa probleme.

 

Per cdo informacion na kontaktoni.

Bateri akumulator me xhel per ups

 

Jan hermetike dhe nuk kan  asnje leshim gazi ne ambient gjat punimit; nuk duhet  shtuar uji (elektroliti) gjat gjith kohes se jeteses se baterise.

 

Asnje problem dalje elektroliti sepse nuk ka elektrolit te lir ne gjendje te lengeshme.

 

Piastrat jan te forta dhe te perbere nga lidhje speciale qe  kan komponente te ndryshem dhe i garantojne rrjetave (elementeve) nje rezistence te lart ndaj goditjeve mekanike. Kapaku dhe bateria jan prej Acrilonitilene Butadiene Stirene (ABS).

 

Siguria: cdo element esht i furnizuar nga nje valvol qe lejon dalie e gazrave ne rast pune anormal, mbipresion qe mund te ndodh ne rast mbingarkese aksidentale.

 

Jan konform te gjitha normativave internazionale

UL – VDE – IATA.

 

Intesitet shkarkimi te lart.

 

Jetegjatesia 20  vjet sipas EUROBAT .

Bateri akumulator NI-CD per ups

 

 

 

materiale industiale