M.I  materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane ,  ne  fushen e distribucionit te materialeve per automatizimin e  impianteve industriale dhe robotik.

 

Ne bashkepunim me firmen italiane ELETTRO2 s.r.l  qe krenohet per eksperience 20 vjecare ne kte fushe.

 

Propozon per te gjith ju nje game te gjere zgjidhjesh per cdo problem qe mund te hasni gjate projektimit, instalimit apo dhe mirbajtjes se makinerive tuaja.

 

Ne sjellim per ju materiale nga me te ndryshmet ,duke filluar nga nje resistenze e thjesht deri tek transformatoret e fuqishem,

 

Celsa fundor, mekanik apo magnetik, dispositive mates me rrese laser apo ultratinguj.

 

Disponojme materiale te reja dhe te perdorura, te gjitha te certifikuara nga prodhuesi sipas normativave europiane ne fuqi, dhe gjithashtu leshojme garanci deri ne 1 vit per materialet e perdorura.

Panele visualizimi, diagnostikimi. Kontrollor llogjik te programueshem PLC.

 

Variator frekuenze per motorra.

Kontrollor per motorra brushles.

 

Rripa pulezha xhunto kardanike, motorra motoriduktora.

 

Stabilizatore dhe ups te fuqishem.

Software PLC, asistence dhe  mirmbajtje impiantesh.

 

Kryesisht operon ne mirmbajtjen e impianteve automatik per perpunimin e cimentos, impiante blloqesh ose pllakave rrugore

Forma per makineri,

si blloqe, trotuare, puseta etj.

 

Asistence  dhe pjese kembimi.

Vizita 24/02/2008

Transformatore fuqie me vaj,  me boksid dhe te thate, si dhe gjithcka  qe nevojitet per montimin e tyre.

 

Celsa me vaj, gaz,  thika ckycese, izolator etj.

 

Kabina transformimi te kompletuara dhe gati per montim.

materiale industiale

Bateri te ndryshme per UPS.

 

Bateri valve regulated lead acid   - VRLA

Bateri nikel-kadmio                        -  NI-CD

Bateri  me xhel.

materiale industiale